2013. szeptember 12., csütörtök

Füzetborító textilből, vagy recept füzet készítés.

Eltűnődve néztem a régi szakadt, elhasználódott farmerokat, és egyszerűen nem volt szívem kidobni őket. Táskát, tolltartót és egyéb apróságokat, most nem volt kedvem varrni. Ráadásul a készülődő recept füzetemhez akartam valami borítást készíteni. Innen jött az ötlet, miért ne? miért ne lehetne ezt az elhasználódott farmerből, textilből. Így megterveztem, és el is készítettem. Ezt szeretném most megosztani veletek, hogyan is készült el ez a szép füzet. Ami hozzá teszem ajándéknak is zseniális ötlet, arról nem is beszélve, hogy ha majd a gyermekem suliba fog járni, a füzeteit textillel fogom bekötni, már csak azért is, mert azt jó pár évig fogja tudni használni. Főleg ha csak a neve lesz odahímezve :)

 

No de nézzük mi is kell egy ilyen borító elkészítéséhez:

- farmer
- eltérő színű anyagdarab
- csipkeszegély
- vastagabb anyag amelyre a nevet vagy recept füzet feliratot hímezzük.
- cérna, hímző fonál,cérna
- varrógép


A kezdet.


Nem egy bonyolult munkafolyamat, hasonló módon kell elkészíteni, mint ha papírral csomagolnánk a füzetet. Csupán jó pár helyen varrni kell.
A teljes munkafolyamatot megnézhetitek az információs levélben kiküldött szokványos linken, ahol legutóbb a gyöngyhurka készítésének leírását találtátok. Sok sikert mindenkinek, varrásra fel :)
És aki még nem iratkozott fel, az itt megteheti:  kattints a linkre  vagy az ingyenes információs anyagaink képére kattintva. És jó hír az újonnan csatlakozók számára, hogy a régi bejegyzéseket is el lehet érni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése