2012. október 3., szerda

Páva gyöngyből

A lakás egyik szép dísze válhat belőle. Dekoratív, és szemet gyönyörködtető, ráadásul annyira nem is bonyolult az elkészítése. Most csak a páváról készült képet rakom fel, majd később a teljes díszt. Amelyet a feng shui által meghatározott sarokba helyezve, a hatását is megfelelően ki tudja fejteni.
A páva a szépség, méltóság, hallhatatlanság szimbóluma. Én egy lila színű ketrec tetejére fogom elhelyezni, melyen fehér virágok vannak, és a család, egészség sarokban fogom rakni. A lila szín pedig "Az önuralom, a misztérium, a bölcsesség, az intellektus szimbóluma. Szellemiséget, magas rendű eszméket sugároz. Fejleszti az alkotókészséget."
És, hogy miért is. Én úgy gondolom, hogy az egészség és a család, egy tudatos szellemi tevékenység, melyet gondos tervezéssel, alkotással, kreativitással lehet harmóniában tartani. Ezért is erősíteném ezt a vonalat a lilával. A ketrec teteje, pedig a tudatosságot erősíti ismét. Mégpedig azért, mert szabadon, tudatosan nem kalitkába zárva van a páva. A fehér virágok pedig a tisztaság jelképei. De erről majd még írok, ha teljesen kész lesz a "szimbólum" :)

Addig is a páva és a minta ami alapján megfűzhető :) Szerintem gyönyörű :P

  

A minta, ez nem saját, így köszönöm, annak aki kitalálta. Sajnos sehol nincs feltüntetve, így nem tudom megemlíteni. Pedig nagyon sok helyen megtalálható már a minta.

  Jó fűzést mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése